Prosecco Superiore DOCG Asolo brut “Presa Nr 3” 2018 BIO

13.00

Tootja:   Sacchietto
Veinitüüp:   vahuvein
Denominatsioon:   D.O.C.G.
Viinamari:   Glera
Serveerimistemperatuur:   6-7c
Sobivad road: suurepärane õhtusöögi aperatiivina
Värv:   kahvatukollane
Aroom:   pirnid, õunad, vihje värskele leivale
Maitse:   kreemjas tekstuur, küps õun, pirn ja tsitrusviljad
Alkoholisisaldus:   11,5% vol   

Kirjeldus

Sacchetto parimad proseccod tulevad Prapiani viinamarjaistandustest. Viinamarju kastvatatakse Valdobbiadene DOCG alal 45 hektaril ja Asolo alal 20 hektaril. Selle mägise piirkonna kliima sobib Glera viinamarjale kõikidest kõige paremini. Mäed tagavad öised jahedad temperatuurid , kuid päevad on ikkagi piisavalt soojad , et viinamarjad valmis küpsetada. Vihma sajab siin ka ainult peamiselt kevadel, mil seda kõige rohkem vaja on. Kui siia juurde lisada veel suurepärane pinnas siis see teebki Asolo ja Valdobbiadene proseccodest esmaklassilise toote, mida osatakse hinnata üle kogu maakera.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Prosecco Superiore DOCG Asolo brut “Presa Nr 3” 2018 BIO”

0

Your Cart