Allahindlus!

Martúe Chardonnay D.O. Pago 2019 LÕPUMÜÜK

12.13 8.25

Tootja:   Beutram
Veinitüüp:   valge vein
Denominatsioon:  D.O. Pago Campo de la Guardia
Viinamari:   Chardonnay
Serveerimistemperatuur:   10-12c
Sobivad road:   Koore või võikastmes valge kala, kanapasta, cesari salat
Värv:   Puhas ja särav kuldkollane
Aroom:   Üsna intensiivse küpsete puuviljade (ananass, melon), valgete õite ja kondiitritoodete tugev aroom.
Maitse:   Veini maitstes hakkab alles juhtuma. Kõigepealt värske, siis magus, siis läheb suureks. Maitse on väga kreemjas ja aeglane. Suu tagaosa annab märku tammelaagerdusest.
Alkoholisisaldus:    13,5%/vol

Kirjeldus

Martúe Chardonnay is a wine made exclusively from Chardonnay grapes from the El Casar de La Guardia estate.

88% fermented in stainless steel tanks at low temperature, while the remaining 12% fermented in new French oak barrels in which the wine has remained on its lees for two and a half months, carrying out a daily batonage of each barrel . Afterwards, the optimal assembly between the two wines is carried out.

D.O.P. veini märge PAGO on Hispaania veinivalmistuse seadusandluses kõige kõrgem kvaliteedi tähis. Veini nimetuses kasutatav PAGO mõiste viitab viinamarjaistandusele, mis asub spetsiaalses enklaavis, millel on ainulaadsed mullad ja privilegeeritud kliima, mis annab veinile ainulaadseid omadusi. Ainult üheksateistkümnel veinitehasel Hispaanias on see erisus.

0

Your Cart